Hjernelæring

View Original

Appell til dere viktige barneskolelærere - ta i mot gratis Hjernelæring

La oss hjelpe deg. Vi vet det er beintøft med korona, kanskje enda mer for dere lærere enn mange av oss andre. Dere står midt i og tett på barna som trenger oss voksne enda mer nå, både for rutiner, normalitet og trygghet i en usikker tid. 

Skattkisten i Hjernelæring

Barna er som kjent mestere på å leve i nuet. Men vi vet også at de får med seg det meste, og som oftest blir den delvise informasjonen enda skumlere når den får romstere fritt i hodet. Vi kan ikke slå oss til ro med at det ser ut som om det går bra. 

Vi voksne må være forut og hjelpe barna å sette ord på de normale bekymringene som de ofte bærer på. Og sørge for at barna vet at de er nettopp det: normale. Det er håndteringen av de helt normale bekymringene som vi, både lærere og foreldre, må hjelpe dem med: at nye rutiner og konstellasjoner kan gi usikkerhet, at begrensningen av den superviktige sosiale kontakten kan kjennes vond, at frykten for at korona skal ramme besteforeldre og andre man er glad i er helt normal. Og til og med viktig.

Her i Hjernelæring kan vi en god del om hjernen, barns utvikling, behov og følelser som blir stadig viktigere å forholde seg til som lærer. Vi håper du gir oss din tillit og tid og sjekker ut Hjernelæring som måte å nærme seg kunnskap om hjernen som grunnlag for trivsel, et godt klassemiljø med solide relasjoner og læring. 

På kort sikt dreier det seg om å hjelpe barna å forstå at frykten, uroen og bekymringen de har er normal og ufarlig. Ikke minst at de kan lære seg måter å akseptere og ufarliggjøre de vonde følelsene. Og øve seg på å utvikle ferdigheter og robusthet i møte med utfordringer.
På lang sikt jobber du med økt psykisk helse, trivsel, klassemiljø og det å øke evnen til å lære til barnets fulle potensiale. 

Vokteren som passer på at du er trygg,
Den kloke som hjelper deg å ta gode valg,
Speideren som hjelper deg med å få det som er godt for deg.
Skattkisten som lagrer det som er viktig så du kan bruke det igjen

Hjernekunnskapen er tilpasset din lærerhverdag og barnas hjerneutvikling. Du trenger ikke bruke mye tid på forberede, men du må gjerne bruke din pedagogiske kreativitet på toppen. Undervisningsopplegget blir bare bedre av det. 

Du gjør en enormt viktig jobb for barna våre, tusen takk. La oss bidra med vårt så du kan utnytte potensialet i psykologien for å gjøre denne tiden litt mindre overveldende. Med Hjernelæring i klasserommet kan dere utforske hvordan hjernen styrer alt, hva det betyr å kunne påvirke koblingen mellom følelser, tanker og handlinger, hva en god relasjon er og hvordan vi alle kan øve oss på å skape og vedlikeholde gode relasjoner. Det er selve kjernen til god psykisk helse. 

Mange av oss er lei, noen er overveldet. Da er det kanskje ekstra fint med en pause, å bryte det hverdagslige og utforske nye ting sammen. Hjernen er både fascinerende og kunnskap om den er nyttig for alle, både barn og voksne. Vi ønsker deg god Hjernelæring!

See this content in the original post

Hjelp oss å hjelpe

Lik oss veldig gjerne på Facebook eller LinkedIn. Da får du enklere tak på tipsene vi legger ut og vi får hjelp til å spre det gode ord. To fluer i ett smekk!

See this social icon list in the original post

Eller du kan få tipsene i innboksen din om du melder deg på mailinglisten vår